For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

5 jaar oude Nederlandse rijpony zoekt nieuwe eigenaar

translated
40764 Langenfeld, Germany
remove_red_eye 1154
people 19
Sold
This horse has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Mare
Breed

German Riding Pony

Show 52 ads from 500,00 €
chevron_right
Age (years) 5
Height (cm) 142
Type Pony / Small Horse
Color Gray
Discipline Driving
Other charactics Home more important than price
5 jaar oude Nederlandse rijpony zoekt nieuwe eigenaar - We zijn op zoek naar een nieuwe, mooie en liefst definitieve plek voor onze Sky.

Sky is 5 jaar oud en geregistreerd als Nederlandse rijpony. Ze is aan ons verkocht als een Connemara mix, maar ik kan niet zeggen welke rassen haar ouders daadwerkelijk hebben. Ze is een grijze dun.

We kochten Sky ongeveer 1,5 jaar geleden en namen haar over in slechte conditie. Ze werd verkocht als ingereden en bereden. Ze heeft nog nooit voor de wagen gestaan, dus daar kan ik niets over zeggen. Ze kan lopen en draven aan de longe en onder de ruiter. We verkopen haar echter nadrukkelijk NIET onder het zadel, omdat we haar eerst de tijd hebben gegeven om haar ontwikkeling in te halen en haar daarna weer los van de grond zijn gaan werken. Vorig jaar hebben we slechts sporadisch een paar minuten op haar gezeten, zodat ze dit associeerde met een positief gevoel.

Het is dus een jonge pony die we zelf kunnen trainen. We hopen dat we iemand kunnen vinden die het leuk vindt om een jonge pony in alle rust met deze taak te laten kennismaken.

Door haar grootte en bouw is ze geen gewichtdrager. Haar lengte is momenteel ongeveer 1,42 meter. Sky loopt bij ons blootsvoets, in de wei met hoefschoenen voor. Voordat we haar kochten is ze naar verluidt een keer beslagen geweest, dus ook hiermee is ze vertrouwd.

We doen haar alleen weg vanwege onvoorziene gezondheidsredenen. We kunnen haar helaas niet meer tot haar recht laten komen en zouden daarom graag iemand vinden die genoeg tijd heeft om Sky geduldig te trainen en nog vele gelukkige jaren met haar door te brengen :-)

Ze is uiteraard gechipt en regelmatig ontwormd/gevaccineerd (alleen tetanus) en heeft een paardenpaspoort. Het gebit is in november 2023 verwerkt.

Sky kent open stal en boxstalling en het leven in een kudde.

Verder wordt ze over het algemeen zonder accessoires verkocht. Indien gewenst verkoop ik passende accessoires (kaptoom, sidepull, halster, hoefschoenen en regendekens).

Ze zal worden verkocht in goede handen, dan ook plaats voor de prijs!

Dit is een particuliere verkoop, daarom zijn garantieclaims uitgesloten!
tTranslated
library_booksYou might also like
center_focus_strongShow ads near mechevron_right
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 206930
update
Published: 3/18/2024
people 19 users are watching this item
remove_red_eye 1154
library_bookslisted in: