For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Bucas Power Turnout Extra Hoge Hals 300g - zilver - Rijdeken - Zweetdeken, 165cm

translated
9523 Landskron, Austria
remove_red_eye 0121
Sold
This item has already been sold.
Model

BUCAS Horse Blankets, Sheets & Coolers chevron_right 601-15

Colour  Silver
Condition Used - Like New
Rate now:
Bucas Power Turnout Extra Hoge Hals 300g - zilver - Rijdeken - Zweetdeken, 165cm -
Deze deken is de 1e keus voor de winter
Overdag plus graden - 's nachts gevoelige vorst! Regen in de ochtend - sneeuw in de avond! Afzweten na sportief rijden. Hoeveel dekens heb je nodig?
Een! Want deze premium winterdeken compenseert extreme temperatuurverschillen en zorgt altijd voor het optimale welzijn van uw paard. Het maakt niet uit of het ijskoud is of dat de temperatuur boven het vriespunt ligt: Je hebt maar één deken nodig voor de winter. Het vervelende opnieuw ontvlekken behoort tot het verleden.
Hoge halsuitsnijding voor comfort
Dankzij de binnenvoering en de speciale snit met hoge hals schuurt de deken niet aan de schoft en is daardoor voor veel paarden comfortabeler om te dragen.
Het is niet mogelijk om een halsstuk aan deze deken te bevestigen. Als u deze deken met een halsstuk wilt, gebruik dan de Bucas Power Turnout Classic Cut. Deze heeft zeer vergelijkbare productkenmerken en er kan een halsstuk aan worden bevestigd.
Dankzij het intelligente textielsysteem kan de deken in een breed temperatuurbereik worden gebruikt (afhankelijk van de conditie van het paard, bv. scheren). Het bereik van de comforttemperatuur van de deken ligt tussen ongeveer -25°C en + 13°C. De deken is uiterst robuust, scheurvast, waterdicht, winddicht, extreem ademend, verwarmend en antibacterieel. Ongelooflijk? Maar waar!
Het high-tech textiel maakt het mogelijk!
De buitenstof is gemaakt van ademend, waterdicht en uiterst robuust ballistisch nylon (deze stof wordt normaal gebruikt om kogelvrije vesten van te maken!). De buitenstof is bovendien gecoat met aluminium en is dus warmtereflecterend aan de buitenkant (zonnestralen) en aan de binnenkant, waardoor de temperatuur van het paard steeds constant blijft.
Het binnenmateriaal is gemaakt van Bucas "Stay Dry" fleece. Hierdoor worden zweet en vocht snel naar buiten afgevoerd en blijft uw paard droog. In de schouderzone en in de gevoelige schoftzone is een gladde zachte nylon voering gebruikt om schuren tegen te gaan, dit zorgt voor het hoogste draagcomfort. Een royale staartflap biedt extra bescherming.
De antibacteriële voering beschermt uw paard en houdt de deken fris. Zweet, vuil en warmte zorgen ervoor dat bacteriën zich vermenigvuldigen, wat in het ergste geval zelfs kan leiden tot infecties en allergieën. De antibacteriële voering zorgt ervoor dat vocht bijzonder goed van het paardenlichaam wordt afgevoerd. Bovendien zorgt het verwerkte materiaal ervoor dat het zweet goed wordt geabsorbeerd, zodat bacteriën zich in de eerste plaats niet kunnen ontwikkelen.
Kan zelfs als zweetdeken gebruikt worden
De deken kan op een nat paard worden gebruikt, net als een zweetdeken. Na het rijden in het koude seizoen is uw paard in een mum van tijd uitgezweet en hoeft u de deken niet te vervangen.
Hoogste draagcomfort voor welzijn
Deze deken is vervaardigd zonder rugnaad. De geïntegreerde dubbele plooi maakt de deken zeer comfortabel in de schouderpartij en biedt de nodige ruimte voor uw paard. De soepele, zachte nylon voering schuurt niet en zorgt voor maximaal draagcomfort.
Stabiele sluiting van hoge kwaliteit
De deken is voorzien van een in grootte verstelbare kruissingel met roestvrijstalen snelsluitingen op de buik. Het voorgedeelte met dubbele bekleding is zeer gemakkelijk te bevestigen dankzij de gepatenteerde Bucas Click and Go sluiting van roestvrij staal en is bovendien uiterst stabiel.
De deken heeft een staartkoord met bevestigingsoogjes en elastische beenriemen, elk met twee stevige karabijnhaaksluitingen.
Veilig in het donkere seizoen
Reflecterende strepen op de staartflap en op de voorste hoeken zorgen voor veiligheid in het donker en in het verkeer.
Verdere variaties
Deze deken is in onze winkel ook verkrijgbaar in de Classic Cut versie en als lichte weidedeken zonder vulling.

Deze deken is elke cent waard!
tTranslated
20€ ongeveer
tTranslated
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 152649
update
Last update: more than six months ago
remove_red_eye 0121