For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Droompaard in goud palomino

translated
31582 Nienburg, Germany
remove_red_eye 0210
people 3
Sold
This horse has already been sold.
Gender Gelding
Breed

American Quarter Horse

Show 133 ads from 400,00 €
chevron_right
Age (years) 17
Height (cm) 145
Type Warmblood
Color Palomino
Discipline
  • Western
  • Leisure
Other charactics
  • Reliable for trail riding
  • X-rays available
  • Home more important than price
  • incl. horse passport
  • Halter broken
  • Stands for the farrier
  • Loads well
Droompaard in goud palomino - Plaats: 04420 Markanstädt Te koop is Frozen, een 17-jarige Quarter Horse ruin in de droomkleur Gold Palomino.
De omschrijving droompaard doet hem in alle opzichten eer aan. Hij imponeert niet alleen met zijn geweldige romige lichaam, maar ook met zijn prachtige lange blonde manen en zijn expressieve hoofd. Ook zijn afstamming laat niets te wensen over. Maar wat nog veel meer telt is zijn geweldige karakter, er is niets dat hij niet zou doen voor zijn mens. Of het nu gaat om trailstokken of spetteren in het water, hij houdt van gevarieerde beweging, maar ook van verzorging, knuffelen en grondwerk. De ruin heeft een zeer goede western basistraining, maar voelt zich meer op zijn gemak in de wei. Frozen gaat graag alleen en in groepen op pad, klimt over bomen of door sloten en houdt van water. Hij is soms snel in galop in de wei en soms wat rustig, afhankelijk van zijn stemming op de dag.
Zijn temperament is meer van de rustige soort en Frozen neemt liever een pauze dan dat hij wegrent. Met zijn 1,45 cm is hij niet een van de grootste vertegenwoordigers van zijn ras. De ruin is een gedrongen paard, maar de afmetingen van zijn nieuwe partner zouden binnen het redelijke moeten passen. Op dit moment staat hij overdag buiten en 's nachts in een box, maar een open stal zou ideaal voor hem zijn. Hij zou het fijn vinden om in een kleine privéstal gehouden te worden, waar hij ook vertrouwd mee is.
Hij is heel ongecompliceerd, of het nu bij de hoefsmid, het rijden op de trailer of bij de dierenarts is. Frozen kent ook alles wat bij het dagelijkse stalleven hoort, inclusief tractors, honden en kinderen van alle leeftijden. Vanwege een medische aandoening wordt hij ver onder zijn waarde verkocht en alleen als recreatiepaard. Geen noodverkoop, plaats voor prijs. To the seller's offerlaunch
tTranslated
Pedigree
Quarter Horse
Quarter Horse
library_booksYou might also like
center_focus_strongShow ads near mechevron_right

Pferdemarketing OstFlag DEKerstin Rehbehn

31582 Nienburg, Germany

mood Satisfaction: Excellent
edit_calendar Seller (commercial) since 2022
KR
1 year with us
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 226215
update
Published: 8/26/2024
Recently online
people 3 users are watching this item
remove_red_eye 0210
library_bookslisted in: