#Duits ras #exclusiefallrounder

translated
85395 Bayern - Attenkirchen, Germany
remove_red_eye 0107
12.900,00
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Mare
Breed

Spanish Sport Horse

Show 7 ads from 2.500,00 €
chevron_right
Age (years) 3
Height (cm) 155
Type Warmblood
Color Dun
Other charactics
  • incl. horse passport
  • Halter broken
  • No eczema
  • Straight from breeder
  • All Rounder
  • Lunged
  • Stands for the farrier
#Duits ras #exclusiefallrounder - Martini uit Steinreb...

...dit is een unieke kans om een uitstekende allrounder in een speciale lak te verwerven.

Bijzonder vermeldenswaardig is dat deze valkmerrie uit de Duitse fokkerij komt, de veulenpremie heeft ontvangen en als "Spaans sportpaard" is geregistreerd bij de Beierse Vereniging voor Speciale Rassen. Ze heeft dus alle papieren, wat haar even waardevol maakt voor de toekomstige fokkerij.

Deze jonge "Golden Lady" is een persoonlijkheid met een sterk karakter die altijd doordacht handelt, maar toch weet wat ze wil. Als je dit juweeltje aan je zijde hebt, zal ze voor je door het vuur gaan. In overeenstemming met haar leeftijd is ze al gelongeerd, werkt ze vanaf de grond en kent ze zowel het cross-country parcours als wandelingen aan de hand. Ze wordt nu voorzichtig voorbereid op het inrijden. Het menselijk contact vanaf de eerste dag en de Duitse opvoeding zijn hier duidelijk merkbaar en werpen hun vruchten af.

Martini is een dochter van een Pura Raza Española hengst (dun, 1.60m) en een Poolse warmbloed merrie (vos, 1.72m). Haar geschatte uiteindelijke hoogte zal rond de 1.66m zijn. Ze zal gedrongen zijn en dus goed dekken. Haar moeder was een zeer betrouwbaar lespaard die zich bewezen heeft als allrounder op de manege. De vader is goed getraind in klassieke dressuur. Hij kan ter plekke geïnspecteerd worden.

We brengen je graag in direct contact met de fokker "Pferdehof Steinreb", die nog meer jonge paarden van bijzondere rassen te koop heeft, waaronder een aantal in bijzondere kleuren:

Op foto 1 - 5 zie je Martini (3 jaar, Spaans sportpaard, merrie), op foto 6 + 7 Ulicia (2 jaar, Leonharder, merrie), op foto 8 "Caramell" (2 jaar, Cruzdao Iberico merrie), op foto 9 + 10 "Stradivari" (2 jaar, warmbloed, merrie). Op de laatste drie foto's zie je "Respetado VII" de vader van Martini, Ulicia en Caramell.

Natuurlijk zijn alle paarden regelmatig ontwormd en naar de hoefsmid geweest. Op verzoek kunnen ze ook gevaccineerd worden. Meer foto's volgen.

Als je een paard hebt dat je graag wilt verkopen, neem dan contact met ons op. Wij zullen uw paard voor u kopen, inruilen of op de markt brengen tot aan de definitieve verkoop. Meer informatie op www.wow-pferd.de

tTranslated
Pedigree
Respetado VII
Revoltoso XXIX
Bandolera CIV
Malta
Sopel
Metaxa

WOW PferdFlag DE

85395 Bayern - Attenkirchen, Germany

mood Satisfaction: Excellent
open_in_new wow-pfe... Show
edit_calendar Seller (commercial) since 2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 223013
update
Published: 6/11/2024
Recently online
remove_red_eye 0107
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: