For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Een Arabier met een gezicht om verliefd op te worden zoekt een zielsverwant

translated
38518 Deutschland, Germany
remove_red_eye 0779
people 4
Sold
This horse has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Gelding
Breed

Arabian horse

Show 26 ads from 123,00 €
chevron_right
Age (years) 6
Height (cm) 155
Type Thoroughbred
Color Bay
Other charactics
  • Halter broken
  • No eczema
  • Barefoot
  • Broken-in
  • incl. horse passport
  • Lunged
  • Stands for the farrier
Een Arabier met een gezicht om verliefd op te worden zoekt een zielsverwant - Diariusz is een prachtige 6-jarige bruine ruin met een uitstekende afstamming. Vader Ascot DD is meervoudig zilver winnaar 2012, 2013, 2018, 2019 en 2017 in Aken ( VZAP) / gouden medaille / premie hengst.

Hij werd geboren op 3 maart 2017 in Polen, waar hij zijn eerste 3 jaar doorbracht en, zoals zoveel Arabieren, ook naar de renbaan ging. Hij kwam in 2020 naar Hägerhof in Duitsland en is sinds oktober 2022 in mijn bezit. Met zijn huidige 155 cm is hij zeer grootramig en dekt daardoor ook grotere ruiters goed.

Helaas zijn we nooit naar elkaar toegegroeid zoals ik had gewild. Hij is zo ongelooflijk, knap, lief, dapper, intelligent en heeft een geweldig karakter. Als ik naar mezelf en hem kijk, kan ik zeggen dat ik met heel mijn hart van hem hou, maar ik heb het gevoel dat ik niet de juiste persoon voor hem ben. Daarom ben ik op zoek naar een nieuw baasje. Hij heeft een sterke maar gevoelige verzorger nodig die hij kan vertrouwen en bij wie hij zich veilig voelt. Diariusz heeft veel temperament en is makkelijk in de omgang. Vanwege zijn leeftijd en temperament is hij niet geschikt voor beginners. Natuurlijk zoekt hij, zoals elk jong paard, graag zijn grenzen op. Hij beseft echter meteen wanneer hij een kleine fout heeft gemaakt als je hem zijn grenzen aangeeft. Hij is echter rustig, kalm en windt zich niet op. Hij is op zoek naar een verzorger die zijn Arabische hart kan veroveren. Misschien is er wel iemand die zijn hart kan veroveren. Eén ding is zeker, als je hem eenmaal veroverd hebt, zal hij een trouwe metgezel zijn en in elke situatie met je meegroeien.

Diariusz is professioneel bereden sinds augustus 2023. Daar staat hij in een kudde met andere ruinen in een open stal. Hij is compatibel met andere paarden van alle groottes en leeftijden. Hij is blootsvoets en wordt om de 6-8 weken regelmatig naar de hoefsmid gebracht. Hij wordt regelmatig gevaccineerd, ontwormd en is in oktober naar de paardentandarts geweest.

Hij is ook gewend om op stal te staan. Als hij overdag de nodige beweging, beweging en sociaal contact met andere paarden heeft, zou dit geen probleem zijn,

Diariusz verlangt ernaar om de persoon van zijn hart te vinden.

Ben je verliefd geworden op dit babygezichtje, herken je jezelf in deze lijnen en wil je hem graag leren kennen, neem dan contact met me op.

Een bezichtiging, kennismaking en een proefrit zijn mogelijk in overleg.

Zijn zadel, hoofdstel en een paardendeken voor de winter kunnen worden aangeschaft tegen een bepaalde meerprijs. Op verzoek en tegen een meerprijs kan ik ook andere accessoires verkopen.
tTranslated
Pedigree
ASCOTT DD
GLORIUS APAL
LANDY NINA DD
JUSTIFY
GLORIA APAL
PSYTADEL
MONOGRAMMED LADY
DIARA
ERKYS
DIASPORA
GAZAL AL SHAQAB
EMMONA
GANGES
DALIDA
library_booksYou might also like
center_focus_strongShow ads near mechevron_right

Maren GamsFlag DE

38518 Deutschland, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2023
MG
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 211128
update
Published: 5/22/2024
Recently online
people 4 users are watching this item
remove_red_eye 0779
library_bookslisted in: