For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Flexibel zadel Inspiratie flexibeler Dressursattel

translated
73614 Schorndorf, Germany
remove_red_eye 0141
Sold
This item has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Flexible saddle Dressage Saddle

Seat size 17"
Condition Used - Like New
Rate now:
Flexibel zadel Inspiratie flexibeler Dressursattel - Ik bied een dressuurzadel aan in perfecte staat van het bedrijf flexible saddle. Het Inspiratie model.
Het voelt als rijden zonder zadel, maar met een stabiele ondergrond. Het zadel is niet boomloos!
Door zijn flexibele constructie past het zich aan de rug van het paard aan. Ik heb het zadel nauwelijks gebruikt omdat ik momenteel niet op mijn paard kan rijden.
Het zadel is supercomfortabel en heeft een hoogwaardige afwerking. Het voelt als rijden op wolken. Als u op zoek bent naar een ongelooflijk comfortabel zadel voor paardrijden en dressuurwerk, dan heeft u hier het perfecte zadel gevonden!
Hij heeft een gemiddelde breedte van de slokdarm. Ik denk dat de foto's voor zichzelf spreken. Wordt geleverd zonder stijgbeugelriemen en stijgbeugels.
NP: 1700 €

Specificaties van de fabrikant:

Dressuurzadel.
De Registered Leather Flex-structuur kan in alle richtingen worden gebogen en past zowel op rechte als op gebogen ruggen.

De flexibele Inspiration heeft een flexibele structuur. De pommel en de cantle zijn vast, de rest tussen de pommel en de cantle past zich perfect aan de vorm van het paard aan onder het gewicht van de ruiter.

De zitting is luxueus zacht, net zoals de met schuim gevulde panelen onder het zadel zacht en comfortabel zijn op de rug van het paard.
Welke breedte voor welk paard? De breedtes zijn voor soepele zadels niet zo stevig als voor harde zadels.


Waarom past dezelfde breedte op paarden die heel verschillend zijn, bijvoorbeeld een 32 past op een groot warmbloed en ook op een kleine pony, ook al zijn deze paarden heel verschillend als je hun werkelijke breedte vergelijkt? Dit is te danken aan de flexibele structuur van het zadel. Wanneer je het zadel op een breed paard legt, rusten de panelen gelijkmatig op het horizontale oppervlak van zijn rug. De rest van het zadel past zich aan het gewicht van de ruiter aan en volgt de contouren van het paard. Als je hetzelfde zadel op een smaller paard legt, omarmt het zadel de flanken van het paard dieper, de panelen gelijkmatig langs de schuine zijden, en past het zadel zich opnieuw aan het gewicht van de ruiter aan. Op die manier past hetzelfde zadel op beide paarden.

Indien gewenst kan het zadel worden verzonden, tegen betaling van de portokosten.
Geen retourzendingen, geen proefzendingen!
tTranslated
PayPal logo accepted.
Verzending mogelijk tegen betaling van de kosten voor 9,49€.
tTranslated
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 155029
update
Last update: more than six months ago
remove_red_eye 0141
library_bookslisted in: