For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Geweldige ruin voor de ambitieuze vrijetijdsruiter

translated
73655 Plüderhausen, Germany
remove_red_eye 0243
Sold
This horse has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Gelding
Breed

American Quarter Horse

Show 134 ads from 400,00 €
chevron_right
Age (years) 8
Height (cm) 154
Type Warmblood
Color Bay
Discipline Leisure
Geweldige ruin voor de ambitieuze vrijetijdsruiter - Te koop is de 8-jarige QH ruin Rugged Collin, geboren op 10.05.2015.
Zijn vader Aladino Lark was een zeer rijtypische expressieve hengst met mooie zachte gangen. Zijn grootvader Rugged Lark was de "Ambassadeur van de AQHA" en een van de meest veelzijdige Quarter Horses ooit.
Collin komt uit de prachtige fokkerij van Marion Müller uit Toscane. Daar mocht hij tot juni 2018 genieten van zijn leven in de paddock en kwam toen helemaal rauw bij mij in Duitsland.
Collin heeft een zeer gevoelig & mensgericht karakter en heeft een verzorger nodig die rustig, sensitief en niet hectisch is en veiligheid & vertrouwen uitstraalt. Collin heeft een gedegen basisopleiding (geen reining manoeuvres). Hij wordt recreatief bereden (rijlessen & cursussen) en gaat alleen en in groepsverband buitenritten maken, hij is ook gewend aan honden tijdens het buitenrijden.
Collin staat momenteel in een grote paddockbox, in de paddock staat hij in een grote ruinestal en is daar onopvallend.
Zoals elk paard heeft Collin veel goede eigenschappen, zoals leergierigheid, snelle waarneming, goede samenwerking tijdens het rijden, knuffelig, etc., maar hij heeft ook een aantal "minder goede" eigenschappen.
Collin is soms schrikachtig en maakt een sprong naar links of rechts en heeft daarom een ervaren persoon nodig die hem veiligheid kan geven in zulke situaties. Maar zelfs na een korte schrik is Collin binnen zeer korte tijd weer helemaal ontspannen en kun je verder rijden/doen alsof er niets gebeurd is.
Ik zou graag een liefdevol thuis voor Collin vinden waar hij geen stuk sportmateriaal is maar een lid van het gezin. Dit is geen noodverkoop en ik zal Collin alleen in de beste handen geven.
tTranslated
library_booksYou might also like
center_focus_strongShow ads near mechevron_right

LatissaFlag DE

73655 Plüderhausen, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2023
Profile picture Latissa
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 207707
update
Published: 11/21/2023
remove_red_eye 0243
library_bookslisted in: