For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

grootramige, mooie Quarter Horse ruin

translated
31582 Nienburg, Germany
remove_red_eye 0137
people 3
Sold
This horse has already been sold.
Gender Gelding
Breed

American Quarter Horse

Show 132 ads from 400,00 €
chevron_right
Age (years) 4
Height (cm) 155
Type Warmblood
Color Black
Discipline Leisure
Other charactics
  • Lunged
  • incl. horse passport
  • Halter broken
  • Broken-in
  • 5 panel test N/N
  • Stands for the farrier
  • Loads well
grootramige, mooie Quarter Horse ruin - Te koop is Voodoo, een vierjarige Quarter Horse ruin. Hij heeft de kleur bij uitstek: zwart. En zonder aftekeningen. Voodoo is een framepaard met een harmonieus lichaam. Zijn lange manen maken hem ook een echte blikvanger. Hij heeft een stokmaat van 155 cm en kan daardoor gemakkelijk grotere en/of zwaardere ruiters dekken. Met zijn lange en rechte benen beantwoordt hij aan het moderne all-round sportpaardentype. De zwarte hengst is een rechtstreekse Shiners Voodoo Dr. (3 Million Dollar Sire) zoon uit een Topsail Whiz gefokte merrie. Een pedigree van de allerbeste kwaliteit. Voodoo heeft zijn basisopleiding genoten in de professionele rijkunst. Hij is onbeleerd, is laat en voorzichtig gestart, heeft genoeg tijd gehad om zich te ontwikkelen en te groeien. Alle basisgangen werden goed gereden en de manoeuvres werden makkelijk gestart. Hij is ongecompliceerd te rijden, toont altijd hele mooie bewegingen onder het zadel en is ook comfortabel om te zitten. In het werk is Voodoo werkwillig en sensibel. Hij reageert altijd attent en fijn op hulpen, maar zonder hectisch te worden.
De ruin is enthousiast over trailpistes en gevarieerd rijden. Dankzij zijn prettige temperament zou Voodoo ook een goede vrijetijdspartner zijn voor ruiters zonder grote ambities. Hij is niet impulsief of te snel, heeft een goed uithoudingsvermogen en kan makkelijk een paar dagen stilstaan. Voodoo's karakter staat open voor nieuwe kennissen en hij neemt graag deel aan grondwerk. Hij geniet ook van lange wandelingen met zijn eigenaar.
Bij het rijden 'helemaal alleen' in een onbekende omgeving reageert hij soms wat onzeker door zijn jonge leeftijd en zoekt dan geruststelling bij zijn ruiter. Hij staat altijd liever stil dan dat hij wegloopt. Voodoo is een echte gentleman in de omgang, altijd klaar voor plezier en attent. Hij zoekt aandacht van zijn mensen, wordt graag geborsteld en houdt van knuffelen (zelfs zonder wortel). Hij is braaf in de omgang en is tot nu toe alleen bij de dierenarts geweest voor vaccinaties/tandcontrole. Hij wordt alleen verkocht wegens tijdgebrek en alleen aan de beste eigenaar.
Plaats: 04315 Leipzig To the seller's offerlaunch
tTranslated
Pedigree
Shiners Voodoo Dr
Shining Spark
Voodoo Chic
Genuine Doc
Diamonds Sparkle
Smart Chic Olena
Lenas Black Witch
Easy Otie Moon
Easy Otie Whiz
Peps Piper
Topsail Whiz
Miss Poco Easy
Haidas Little Pep
Genuine Moonshine

Pferdemarketing OstFlag DEKerstin Rehbehn

31582 Nienburg, Germany

mood Satisfaction: Excellent
edit_calendar Seller (commercial) since 2022
KR
1 year with us
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 214956
update
Published: 2/21/2024
Recently online
people 3 users are watching this item
remove_red_eye 0137
library_bookslisted in: