For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services
Tolle Freizetstute sucht Lebensstellung, Beate Petrick, Horses For Sale, Berlin

Grote vrije merrie zoekt levenspositie

translated
12526 Berlin, Germany
remove_red_eye 0015
Sold
This horse has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Mare
Breed

German Sport Horse

Show 49 ads from 3.000,00 €
chevron_right
Age (years) 16
Height (cm) 163
Type Warmblood
Color Bay
Discipline Leisure
Other charactics
  • All Rounder
  • Reliable for trail riding
  • incl. horse passport
  • Home more important than price
  • Stands for the farrier
  • Loads well
Grote vrije merrie zoekt levenspositie - Leuke vrijetijdsmerrie in de bloei van haar leven op zoek naar een plek om te wonen!
Helia is 16 jaar oud, ongeveer 1.63m groot en gezond en levendig. Haar afstamming met 50% volbloed in combinatie met Saksisch en Trakehner bloed maakt haar duurzaam en robuust. De hibbigheid van de volbloed is echter aangenaam minder uitgesproken. Ze is fijn getraind op de grond en in het zadel, al goed rechtgericht en vriendelijk maar niet eigenwijs. Gewoon een merrie. Ze doet altijd haar best om alles goed te doen en spant zich enorm in. Ze is echter niet gewend om op een gestandaardiseerde manier behandeld te worden of oneerlijk of met te veel druk, fysiek of psychologisch. In haar training stonden samenwerking en fijne hulpen voorop en ze kan en wil gewerkt worden met kleine veranderingen in positie en gewicht.
Vanwege de ernstige ziekte van haar vorige eigenaar sinds november 2023, is ze sindsdien niet veel bereden, maar wel regelmatig op de grond gewerkt. Tot die tijd liep ze ook alleen of met meerdere paarden in de bak, op de bak en in de wei zonder problemen, is makkelijk te smeden en kan goed beladen worden. Haar eigenaar is in juni overleden en ik ben nu op zoek naar een nieuw thuis voor Helia als haar trainer. Ze is niet gebruikt in wedstrijden en dat zou zeker niet het beste voor haar zijn. Helia zoekt een verzorger die van haar houdt, die consequent maar rustig en liefdevol is en idealiter ervaring heeft met paardvriendelijke training. Ze woont nu aan de zuidelijke rand van Berlijn in een grote kudde op een grote weide en 's nachts in een box, maar zou zich zeker ook kunnen redden in een goede open stal. Ze wordt niet verkocht als een puur boxpaard met alleen elk uur paddock beweging! Helia wordt geleverd met haar gehele uitrusting zoals een passend zadel (Passier), hoofdstel, longe, kaptoom, dekens, etc.. Inbegrepen na de aankoop zijn 3 trainingssessies met haar vorige trainer, die het vertrouwd raken met haar kunnen vergemakkelijken. Dit aanbod is geldig binnen de ring van Berlijn!
Prijs incl. accessoires: € 8000,00 Geen dealers, geen nevenpaard, geen fokmerrie! Meer informatie en een link naar de presentatiefilm is alleen beschikbaar per e-mail op
tTranslated
Pedigree
Ituango
Acatenango
Iringa
Hamina
Athos
Heike3418

Beate PetrickFlag DE

12526 Berlin, Germany

edit_calendar Active since 8/29/2024
BP
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 227523
update
Published: 9/19/2024
Recently online
remove_red_eye 0015
library_bookslisted in: