For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Kieffer Ascona 2 dressuurzadel 17 zwart-cognac als nieuw 1e hands veel extra's restant garantie

translated
34431 Marsberg, Germany
remove_red_eye 0114
Sold
This item has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Kieffer Dressage Saddle chevron_right Ascona 2

Seat size 17"
Colour  Black
Condition Used - Like New
Date of purchase 2020
Shipping Possible
Rate now:
Kieffer Ascona 2 dressuurzadel 17 zwart-cognac als nieuw 1e hands veel extra's restant garantie - Ik bied een absoluut nieuw dressuurzadel deluxe van Kieffer aan, 1e hands, originele zadelpas beschikbaar!


Dit juweeltje heeft de modelnaam : Ascona 2 en is gemaakt naar mijn wensen, daarom heeft het veel extra's die het standaard model niet heeft. Het heeft een zeer comfortabele zitting die de juiste pasvorm ondersteunt en niet insnoert. De zitmaat is 1, wat overeenkomt met een maat van 17/17,5 inch voor Kieffer. De eerste extra is de vingerhoed met klittenband, die normaal niet wordt aangebracht. Hierdoor kan de vingerhoed precies daar geplaatst worden waar de ruiter hem nodig heeft (kortere en langere dijen). Het lange hoofdstel met midden- en Y-ophanging laat de schouder vrij. De front cut back kamer geeft paarden met uitgesproken schoft veel ruimte. De DP-panelen die ik heb gekozen zorgen voor nog meer schoudervrijheid en verdelen het ruitergewicht heel goed over de rug van het paard. Ook geweldig voor paarden met geatrofieerde trapeziusspieren!

Op mijn verzoek is het zadel uitgevoerd in de bestaande kleurstelling zwart, volledig gedubbeld premium leder met kleine opgevulde zakjes, het uitgebreide sierstiksel en de kleur van de biezen is cognac en accentueert de mooie details van het zadel zeer goed! Aan de achterkant is een graveerplaatje bevestigd dat nog ongebruikt is. Breed swirlkanaal. Droog binnen opgeslagen met originele beschermers. De afmetingen zijn af te leiden uit de foto's.

Het zadel heeft de exclusieve boom en kan dus koud worden aangepast door de zadelmaker. Huidige breedte van de slokdarm is ca. 34.


Als het niet nodig was, zou ik het willen houden. Ik heb een ernstig ongeluk gehad waardoor ik heel lang niet heb gereden. Mijn ruin gebruikte deze tijd om zo veel te veranderen dat het zadel 3 maanden niet gebruikt is. De eerste vulling is nog niet eens ingevallen en er zijn nauwelijks sporen van de singel op het hoofdstel. Ik denk dat de foto's voor zich spreken... Het zadel lag op een normaal warmbloedpaard met een normale zwaai in de rug. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.


Het standaardzadel kost 3600€ zonder extra's, met mijn speciale verzoeken nog eens 500€ erbovenop. Het is echt een eersteklas zadel dat het geld absoluut waard is. Er zit ook garantie op de zadelboom.


Particuliere verkoop zonder teruggave, garantie of aansprakelijkheid voor materiaaldefecten.
tTranslated
PayPal logo accepted.
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way

Mareike KFlag DE

34431 Marsberg, Germany

mood Satisfaction: Excellent
edit_calendar Active since 2019
MK
5 years with us
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 205592
update
Last update: more than six months ago
Recently online
remove_red_eye 0114