For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Steam-Control: Hoe je je hooistomer optimaliseert om energie te besparen!

translated
47652 Weeze, Germany
remove_red_eye 0053
people 1
Sold
This item has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Steam Control Hay & Straw

Steam-Control: Hoe je je hooistomer optimaliseert om energie te besparen! - Black Friday deal: 15% korting op onze temperatuurregelaars voor hooisteamers!

Alleen tot 30.11.2023!

De getoonde prijs is al inclusief 15% korting.

Meer controle voor je hooistomer!

Met de Steam Control heb je veel functies binnen handbereik om het vapen van je hooi nog makkelijker en effectiever te maken.

En het beste van alles: dankzij de automatische uitschakelfunctie hoef je je geen zorgen meer te maken over het uitschakelen!

Combineer gewoon de temperatuurregeling met je hooistomer om het hooi eenvoudig en gemakkelijk te stomen. Zo kun je meer tijd aan je paard besteden. Met de EVO control heb je een betrouwbare en efficiënte oplossing voor een gezonde voeding van je paard.

Alleen de Steam Control EVO-regelaar kan je helpen minder energie te verbruiken. Hij heeft vier verschillende instellingen.

De EVO-sturing heeft veel voordelen. Dankzij de geïntegreerde timer kun je de EVO zo programmeren dat het hooi al gestoomd is als je bij de stal aankomt. Dit geeft je kostbare tijd om intensiever voor je paard te zorgen. De nauwkeurige temperatuurregeling biedt je vier verschillende niveaus (70 °C, 75 °C, 85 °C, 95 °C), zodat je de optimale temperatuur voor je paard kunt instellen. Met één druk op de knop kun je energie besparen tijdens het stomen met de Steam Control EVO-regeling.

De EVO-regeling regelt automatisch de temperatuur om energie te besparen en oververhitting te voorkomen. Zodra de gewenste temperatuur is bereikt, houdt de regeling deze 20 minuten stabiel. Je kunt op elk moment de temperatuur en de resterende tijd op het display zien.

De automatische uitschakelfunctie is een van de opvallende kenmerken van de EVO. Zodra het hooi volledig is gestoomd, schakelt de besturing de hooistomer automatisch uit om energie te besparen. De bedieningseenheid van de EVO blijft in werking en geeft de temperatuur in de hooistomer weer.

Een ander hoogtepunt van de Steam Control Evo is de foutdetectie, die ervoor zorgt dat het apparaat veilig en betrouwbaar werkt. Het besturingssysteem zorgt ervoor dat de hooistomer na een bepaalde tijd automatisch wordt uitgeschakeld als de ingestelde temperatuur niet wordt bereikt. Een mogelijke oorzaak kan zijn dat er niet genoeg water in de stoomgenerator zit of dat de stekker niet goed in het stopcontact zit.


Update voor de EVO
Onze EVO heeft ook een kleine software-update gekregen. Na het stomen van je hooi knippert er een signaal zodra je hooi klaar is. Maar let op: de container is heet! Daarom waarschuwt de EVO duidelijk dat je het deksel niet zonder bescherming mag openen. Het knipperen stopt bij 65 graden.

De installatiemogelijkheden voor de temperatuurregeling.

Voor testdoeleinden kunt u de sensor van onze temperatuurregeling korte tijd losjes in het hooi plaatsen. Daarna moet je verdergaan volgens de gebruiksaanwijzing.

Als je een thermometer in je hooistomer hebt geïnstalleerd, kun je die eventueel verwijderen en de sensor in plaats van de thermometer installeren.

Je hebt de mogelijkheid om de bedieningseenheid direct op het deksel te plaatsen of aan de zijkant/deksel te monteren. Je kunt kiezen tussen een beugel of voetjes, afhankelijk van of je de besturingseenheid wilt installeren of liever rechtop zet.

Boor een klein gaatje in je hooistomer voor de gewenste locatie en installeer de sensor met behulp van de door ons geleverde PG-schroefverbinding.

Zodra de sensor geïnstalleerd is, is de punt verzegeld en kan er geen stoom meer ontsnappen.

Je kunt een stoomgenerator aansluiten met een maximaal vermogen van 3500 W.

Meer weten?
Bezoek dan onze website: https://steam-control.com To the seller's offerlaunch
tTranslated
PayPal logo accepted.
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
library_booksYou might also like
center_focus_strongShow ads near mechevron_right

Steam ControlFlag DENicole Beig

47652 Weeze, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Seller (commercial) since 2023
Profile picture Steam Control (Nicole Beig)
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 210583
update
Last update: more than six months ago
Recently online
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0053
library_bookslisted in: