For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Verzorging/rijden deelname

translated
12355 Berlin, Germany
remove_red_eye 0012
Sold
This item has already been sold.
Model

Zuverlässige RB/PB gesucht

Verzorging/rijden deelname - Ik ben op zoek naar versterking voor mijn 6-jarige merrie, 155 cm hoog. Omdat ze lange tijd in een box heeft gestaan vanwege een operatie, kan ze nog niet bereden worden omdat belangrijke spieren eerst weer opgebouwd moeten worden. Maar behalve rijden is alles mogelijk.
Of het nu gaat om een wandeling, grondwerk, vrij werk, schriktraining, circustraining, longeren of gewoon knuffelen en verzorgen, alle opties staan voor je open.

Ze is een heel goedhartige en lieve merrie die altijd alles goed probeert te doen. Door haar lange tijd in de box is ze een beetje schichtig geworden, maar daar werken we regelmatig aan door haar te trainen op schichtigheid en ze blijft altijd makkelijk in de omgang. Ze houdt ook van vrij werk en lange wandelingen en is erg mensgericht.

Over jou:
Je moet betrouwbaar en gemotiveerd zijn en basiskennis hebben van het omgaan met paarden. Je hoeft nog geen grondwerk professional te zijn, maar het zou leuk zijn als je geïnteresseerd bent in het leren en betrokken raken bij horsemanship. Je moet ook bereid zijn om hun spierontwikkeling te ondersteunen, ik laat je graag verschillende oefeningen zien.
Hoe vaak je per week wilt komen is aan jou, maar één keer per week zou het minimum zijn. Je moet ook weersbestendig zijn, want ze wordt het hele jaar door in een open stal gehouden.

De stal bevindt zich in 12529 Großziethen en is gemakkelijk te bereiken met de bus vanaf U Rudow of U Lippschitzallee, met de fiets of met de auto. We zijn een leuke kleine stalgemeenschap die bij elkaar blijft en elkaar steunt.

Als dit je interesse heeft gewekt, stuur me dan een bericht waarin je jezelf kort voorstelt.

Vriendelijke groeten
Ella
tTranslated
library_booksYou might also like

EllaRFlag DE

12355 Berlin, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2020
E
3 years with us
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 224659
update
Last update: 7/17/2024
Recently online
remove_red_eye 0012
library_bookslisted in: