For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Volautomatische voederautomaat, werkt op batterijen, ophangbaar, aangepast voor haver

translated
70499 Stuttgart, Germany
remove_red_eye 0291
Sold
This item has already been sold.
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Breker Buckets, Feeders & Waterers

Condition Used - Very Good
Date of purchase 2020
Your rating
Volautomatische voederautomaat, werkt op batterijen, ophangbaar, aangepast voor haver - Ik bied te koop aan een volledig automatische, op batterijen werkende, hangende voederautomaat (aangepast voor haver).

Toen we naar een zelfvoorzienende stal verhuisden, was het voor ons belangrijk om te zorgen voor regelmatig krachtvoer met haver. Met de automatische voederautomaat was het mogelijk het krachtvoer te verdelen van de gebruikelijke 3 maal per dag in pensionstallen tot verschillende kleine doses, zelfs 's morgens vroeg of 's avonds laat.

De intervallen zijn volledig individueel instelbaar via een timer (vanaf elk half uur). De hoeveelheid voedsel die naar buiten druppelt, wordt bepaald door de rotatietijd van de motor, die ook kan worden aangepast (van ca. 15 g tot 600 g per maaltijd).
De automaat werkt op batterijen (4xAA), zodat u hem volledig onafhankelijk van stroombronnen kunt plaatsen. De eerste batterijen die in 2020 werden gebruikt, werken nog steeds.

De voederbak was oorspronkelijk bedoeld voor kippenvoer. Nadat we het binnenin aanpasten, werkt het nu uitstekend voor haver.

Attentie: Wij hebben de automaat aan de boxstangen bevestigd. Na vier weken onberispelijk gebruik ontdekte onze slimme merrie dat je er een paar korrels uit kunt laten druppelen door aan de tralies te schudden, dus ze kreeg er een kick van om urenlang aan de tralies te schudden tot de voederbak leeg was. Dus ons idee om haar gedurende de dag verschillende kleine porties te geven was helaas ongeldig en op de lange duur niet goed voor haar gebit. Daarom onze tip: Bevestig de voederbak buiten bereik aan de muur en leid hem naar de voederbak.

We hebben de voederbak niet meer nodig omdat onze merrie geen haver meer krijgt en we weer naar een pensionstal verhuizen.

Afmetingen: Hoogte ca. 57,0 cm, diameter ca. 18,0 cm.

Indien nodig kunnen de beugels en de buis worden geleverd.

Originele prijs van de automaat: 245,00 €.
tTranslated
PayPal logo accepted.
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way
library_booksYou might also like

MiriamFlag DE

70499 Stuttgart, Germany

mood Satisfaction: Excellent
edit_calendar Active since 2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 180995
update
Last update: more than six months ago
Recently online
remove_red_eye 0291
library_bookslisted in: