For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

2 Curly hengstveulens in speciaal tenue

translated
33034 Brakel, Germany
remove_red_eye 0251
6.500,00 OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Stallion
Breed

Curly Horse

Show 2 ads from 6.500,00 €
chevron_right
Other charactics Straight from breeder
2 Curly hengstveulens in speciaal tenue - Deze twee prachtige kleine mannen zijn op zoek naar een nieuw baasje. Natuurlijk ook individueel mogelijk.

Dack, in de mooie speciale kleur: dun, mogelijk zelfs grey dun, heeft tot nu toe blauwe ogen, gegarandeerd NEE! grijs)

Zijn uiteindelijke hoogte zal rond de 1.53m zijn.

Hij combineert vakkundig en uniek nobele Portugese en stabiele Amerikaanse bloedlijnen. Zijn fundament is vanaf het begin correct, zijn hele lichaam is veelbelovend, zijn hoofd is edel, gewoon een droom. Ook qua karakter een heel lief ventje.

De andere in de zeldzame mooie speciale kleur: Palomino.

Zijn uiteindelijke hoogte zal rond de 1.50m zijn.

Hij heeft een sterkere bouw dan Duck en een mooi gespierd achterbeen vanaf het begin, net als zijn moeder, hij heeft een correct exterieur, en heeft een aantal belangrijke micro krullen op zijn kruis. Een dapper veulen.


Naast de speciale kleur hebben ze allebei de typische krullende vacht, die meestal heel goed wordt verdragen door mensen met paardenallergieën.

Beide ouders en Duck's grootmoeder en oudere volle zus zijn te bezichtigen.

Duck's vader, 1.53m (een Amerikaans Bashkir Curly Horse), is het zwarte paard. Hij heeft een mooi hoofd, is bereden en gereden, meewerkend, heeft goede zenuwen, is een snelle leerling en heeft een goed eerlijk karakter. Hij is negatief getest op alle erfelijke aandoeningen, ook geen pssm. Ducks mama 1.50m, is een zachtaardige merrie, zeer toegewijd aan mensen, ongelooflijk vriendelijk, gevoelig, liefdevol.

Kleine Dack toont typische veulen nieuwsgierigheid en maakt voorzichtig uit zichzelf contact met mensen.
We moedigen dit aan, in combinatie met de eerste kleine trainingssessies. Hij stond heel snel na de geboorte op zijn benen en vond prompt de uier.

De prachtige Palomino jongen, zijn vader (American Bashkir Curly Horse) in Cremello is momenteel 1.46m, 4 jaar oud en wordt momenteel voorbereid op het inrijden.

Tegen de tijd dat ze worden afgeleverd, zullen de jongens het ABC van het veulenen perfect onder de knie hebben en ook weten hoe ze in een trailer moeten rijden.

Net als hun moeders tijdens de dracht en het zogen, krijgen ze natuurlijke mineralen van hoge kwaliteit, individueel aangepast. De hoeven worden regelmatig vakkundig bekapt, regelmatig ontwormd en daarna worden de darmen opnieuw opgebouwd, dus alles wat nodig is om de weg vrij te maken voor een goed en lang paardenleven.

Beiden zouden in december '23 kunnen verhuizen. Maar ze kunnen ook bij ons blijven voor een soorteigen hengstenopvoeding bij papa, oom en broers met deskundige verzorging.

Zo worden de paarden bij ons gehouden:

Ze worden in een kudde gehouden en er is altijd minstens één volwassene bij de jonge dieren. We controleren de dieren minstens twee keer per dag. In de winter leven ze bij ons in een open stal met een verharde ren, hooi ad libitum, zout, krachtvoer en mineraal voer naar behoefte. In de zomer leven ze op verschillende idyllische, deels bergachtige weiden, elektrisch omheind, altijd met bomen ter bescherming tegen de zon, deels met een natuurlijk beekje of een waterton. Op deze manier krijgt het geërfde potentieel de beste kans om volledig te worden benut, leiden de dieren een gezond leven, zijn ze goed in balans en kunnen ze zich optimaal ontwikkelen, wat belangrijk is voor hun hele leven, vooral in de groeifase.
Overigens is Dacks oma dit jaar 30 jaar geworden en nog steeds bij ons, ik denk dat dat voor zich spreekt. We laten deze levenslustige oude dame ook graag aan onze bezoekers zien. Een bekwame dierenkliniek staat 24 uur per dag voor ons klaar in geval van nood.

Bezichtiging mogelijk en gewenst, graag ook meerdere keren. Prijsonderhandelingen alleen persoonlijk en ter plaatse, korting bij aankoop van beide, alleen in de juiste soort. Met reserveringskosten kan vanaf nu een vaste reservering worden gemaakt. Betaling in termijnen mogelijk tot levering.

Brengen mogelijk tegen vergoeding van reiskosten.

We beantwoorden graag verdere vragen & foto's
tTranslated

JustusFlag DE

33034 Brakel, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2023
J
1 year with us
library_booksYou might also like
center_focus_strongShow ads near mechevron_right
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 202320
update
Published: 7/25/2023
remove_red_eye 0251
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: