For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Bemerpaardenset huren

translated
53757 Sankt Augustin, Germany
remove_red_eye 0047
80,00
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Bemer Horse Set
Show 11 ads from 80,00 €
chevron_right

Date of purchase 2024
Rate now:
Bemerpaardenset huren - De Bemer Horse Set is een innovatief systeem dat speciaal is ontwikkeld om de microcirculatie bij paarden te verbeteren. Het maakt gebruik van een speciaal gepulseerd elektromagnetisch veld om de bloedcirculatie in de kleinste bloedvaten te stimuleren. Dit heeft talloze positieve effecten op de gezondheid en prestaties van paarden. Door de bloedcirculatie te verbeteren, kunnen voedingsstoffen en zuurstof efficiënter naar de cellen worden getransporteerd en afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Dit ondersteunt het snelle herstel van spieren en bevordert de algemene gezondheid van het paard.

De beslissing om een Bemer Horse Set te huren biedt verschillende voordelen. Ten eerste kunnen paardeneigenaren en -verzorgers de technologie uitproberen voordat ze een grote investering doen. Daarnaast kan huren een flexibele oplossing bieden voor kortetermijnbehoeften, bijvoorbeeld ter ondersteuning van revalidatie na een blessure of tijdens intensieve trainingsperiodes. Huren kan er ook voor zorgen dat het apparaat altijd technisch up-to-date is.

Als paardenfysiotherapeut en osteopaat heb ik een grondige kennis van de anatomie, fysiologie en biomechanica van paarden. Daarom breng ik de Paardenset persoonlijk naar jou en je paard. Deze expertise maakt het mogelijk om de behandeling precies af te stemmen op de behoeften van elk individueel paard en zo de effectiviteit van de Bemer Horse Set te maximaliseren. De souplesse van het paard - een toestand waarin het paard lichamelijk en geestelijk ontspannen en vrij van spanning beweegt - kan aanzienlijk worden ondersteund door de verbeterde bloedcirculatie en zuurstoftoevoer die het Bemer Systeem bevordert. In combinatie met gerichte fysiotherapeutische en osteopathische technieken kan dit leiden tot een aanzienlijke verbetering van de mobiliteit, de prestaties en het algemene welzijn van het paard.


100 euro aanbetaling
Prijzen:

1 week 120Euro
2-3 weken 100Euro per week
> 4 weken 80 Euro per week

Met een latere aankoop wordt natuurlijk rekening gehouden.

Levering ca. 50 km rond Sankt Augustin.

Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op.
tTranslated
PayPal logo accepted.
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way

MichelleFlag DE

53757 Sankt Augustin, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 222557
update
Last update: 6/3/2024
Recently online
remove_red_eye 0047
historyRecently Viewed: