For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Dreamlike Paint Horse merrie veulen APHA

translated
38855 Wernigerode, Germany
remove_red_eye 0028
6.000,00
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Dreamlike Paint Horse merrie veulen APHA - Hallo, ik ben kleine Chaska (Indisch = eerstgeboren) en ik ben een Bay Tobiano merrieveulen. Ik ben geboren in april 2024 en zoek een liefdevolle eigenaar na het spenen in december.
Mijn vader is Deltagun Peppy MR, een 150 cm lange Paint hengst met de allerbeste afstamming en 100% cheque vererving. Mijn moeder is FS Olenas Blue Chip. Mijn moeder is 5Panel n/n.
Vanaf dag één ben ik een echt zonnestraaltje en ik wil heel veel knuffelen. Als ik groot ben, zal ik ongeveer 1.50 - 1.52 meter groot zijn. Ik ben nu al een heel sterk en gespierd veulen. Ik ben moedig in mijn benadering van alles wat nieuw is en geniet ervan om de wereld om me heen te verkennen.
Ik groei op in een gemengde kudde in een paddock-trail omgeving. Ik kan dus rennen, spelen en eten zoveel ik wil. Ik hoop dat dat zo blijft bij mijn nieuwe baasje. Ik wil niet in een box, ook niet 's nachts. Ik zou ook voor de opfok kunnen blijven (vanaf € 250 per maand).

Tot het spenen wordt Chaska regelmatig ontwormd, worden haar hoeven regelmatig bekapt en leert ze het ABC van het veulen. We vinden het erg belangrijk dat onze veulens zich goed gedragen en vriendelijk zijn.
Chaska krijgt ook een paardenpaspoort en APHA-papieren.
Als Chaska uw interesse heeft gewekt, neem dan contact met ons op voor meer informatie. Onze veulens worden alleen geplaatst in stallen die geschikt zijn voor de soort (open stal/actieve stal/paddock trail) en in liefdevolle handen die ook bereid zijn om hun kleine schat een leven van opgroeien en vrije beweging te bieden.
tTranslated

RainerFlag DE

38855 Wernigerode, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 223891
update
Published: 6/27/2024
Recently online
remove_red_eye 0028
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: