For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Dressuurzadel Ikonic Pro Evolution 17" (EVOD02)

translated
22179 Hamburg, Germany
remove_red_eye 0010
2.300,00 OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Ikonic Dressage Saddle

Seat size 17"
Colour  Black
Condition Used - Very Good
Rate now:
Dressuurzadel Ikonic Pro Evolution 17" (EVOD02) - Ik bied mijn Ikonic Pro Evolution dressuurzadel mono flap (EVOD02) aan in de kleur zwart met bruine details. Het is gekocht in oktober 2021 maar is sindsdien relatief weinig gebruikt. Het zadel is zeer comfortabel en biedt luxe voor zowel ruiter als paard. Helaas moet ik het weggeven omdat het niet meer zo goed bij mijn paard past. Het vertoont de natuurlijke tekenen van slijtage, bijvoorbeeld van de stijgbeugelriemen, maar is altijd goed verzorgd geweest, waardoor het nog in goede staat is. Daarnaast heeft het zadel een kleine oneffenheid (ca. 2cm) op de zadelklep, die nauwelijks zichtbaar is (zie foto). Het zadel wordt aangeboden inclusief zadelkleppen en een ander slokdarmplaatje (W), het MW slokdarmplaatje is momenteel gemonteerd.

Meer informatie over het zadel:

Er is een gemakkelijk vervangbaar slokdarmsysteem, paddable panelen met natuurlijke wol voor een perfecte pasvorm (met een 0,5 cm dikke latexlaag voor extra bescherming), grote panelen om de druk te verdelen, geïntegreerde zweetflappen om het zijdelingse contact te verbeteren, een breed 3-punts singelsysteem dat zorgt voor gewichtsverdeling om het zadel correct te positioneren en een brede zadelboomopening om eventuele beklemming te voorkomen.
Neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent of vragen hebt!
Het zadel kan momenteel worden opgehaald in de omgeving van Hamburg (of worden afgegeven op de route Arnhem NL - Hamburg)!
Dit is een particuliere verkoop, dus geen retour of garantie!
tTranslated
library_booksYou might also like
center_focus_strongShow ads near mechevron_right
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 231383
update
Last update: 13 hours ago
Recently online
remove_red_eye 0010
historyRecently Viewed: