For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Hoefbekapper biomechanisch getraind in verzorging van de blote hoef

translated
55442 Stromberg, Germany
remove_red_eye 0074
45,00
Hoefbekapper biomechanisch getraind in verzorging van de blote hoef - Hallo lieve paardenvrienden,

Mijn naam is Tina, ik ben 38 jaar oud en ik zit midden in de spannendste trainingsfase van mijn professionele carrière. Ik ben al tientallen jaren gepassioneerd door paarden. Van de zorg voor het dier tot het rijden en het traditionele zadelmakersvak. De interactie tussen mensen en paarden is zo gevarieerd en interessant dat ik besloot om verder te studeren.

Een zeer groot deel van het welzijn van elk paard is een goed begrepen en gezonde hoef. De natuur heeft hier een meesterwerk geschapen, dat uitzonderlijk functioneert en nog "ingenieuzer" is, zolang het behandeld wordt op een manier die recht doet aan het samenleven met ons mensen en de ideeën van de natuur in haar functie ondersteunt.

In mijn opleiding aan het Dr Zanger Training Institute (LTZ) leer ik momenteel hoefbehandelingen met het oog op anatomie en biomechanica. Ik richt me op onderwerpen zoals biomotoriek, de vorm van het hoefkapsel, oorzaken van afwijkingen in de hoefvorm, maar ook op klassieke onderwerpen zoals hoefkunde, ziekten, houding en gebruik.

Ik ben nu in een stadium waarin ik al kan terugkijken op enige praktijkervaring. Of het nu gaat om een groot of klein paard, pony of ezel, zelfs bij onzekere dieren bereik ik altijd mijn doel met harmonie en geduld.

Ik beantwoord graag je vragen via e-mail of WhatsApp, zodat we samen aan de slag kunnen en een individueel welzijnsprogramma voor jouw viervoeter kunnen ontwikkelen. Ik kijk ernaar uit van je te horen!

Met vriendelijke groeten
Tina Annemüller
Mobiel: 0160 5630667
tTranslated
PayPal logo accepted.

Tina AnnemüllerFlag DE

55442 Stromberg, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 5/28/2024
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 222162
update
Last update: 5/28/2024
Recently online
remove_red_eye 0074
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: