For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Kwartelmerrie te koop

translated
41379 Brüggen, Germany
remove_red_eye 0221
people 3
7.500,00 OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Mare
Breed

American Quarter Horse

Show 132 ads from 400,00 €
chevron_right
Age (years) 16
Type Warmblood
Color Bay
Kwartelmerrie te koop - Mijn 16 jaar oude Quarter merrie is op zoek naar DE beste plek!!!

Ik heb haar op 3-jarige leeftijd gekocht en zelf opgeleid. Ik heb heel mijn hart en ziel in dit paard gestopt! En ze is elke druppel waard!
Ze is getraind als een absolute allrounder, van therapie rijden met kinderen en gehandicapten, tot trail, pleasure, reining en natuurlijk cutting cursussen, tot aan normaal bush riding.
Is nooit op wedstrijden uitgebracht ... dat was niet mijn ding! Behalve op kleine stalshows/cursussen. Dus absoluut onbeleerd!
Ze is een dominante merrie en dus allesbehalve angstig of zelfs maar vluchtinstinctig ... Het enige wat echt erg voor haar is, waar ze bang voor is, paniek zelfs ... zijn de grote veldsproeiers ... Een seizoen van hard werken en trainen en er is niets veranderd ... Afgezien daarvan is er niets waarvoor ze ook maar terugdeinst...
Ze is moedig, nieuwsgierig en staat open voor alles! Zoals typisch is voor merries, kan ze een beetje een kreng zijn... Desalniettemin zou ik haar omschrijven als een betrouwbaar paard voor iemand die weet hoe ze moet rijden! Zeker ook de een of andere rit met kinderen... Maar dat is aan elk individu.
Ze is gefokt met oude lijnen uit de USA aan haar vaders kant en oude Canadese lijnen van haar moeder/grootmoeder - beide werklijnen en dat is ze ook! Een absoluut werkpaard en altijd bereid om te behagen en alles goed te doen.
We kunnen over de prijs praten (ook afhankelijk van met of zonder uitrusting) maar ze wordt niet weggegeven. Betaling in termijnen is ook niet mogelijk en haar beschikbaar stellen ook niet.
tTranslated

M.A.Flag DE

41379 Brüggen, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 7/11/2024
Profile picture M.A.
speed3 users are already watching this item!
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 224555
update
Published: 7/11/2024
Recently online
people 3 users are watching this item
remove_red_eye 0221
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: