For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Mooie, goed opgevoede ijslander

translated
31582 Nienburg, Germany
remove_red_eye 0025
people 1
6.900,00 OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Gelding
Breed

Icelandic horse

Show 73 ads from 650,00 €
chevron_right
Age (years) 13
Height (cm) 140
Type Pony / Small Horse
Color Pinto
Discipline Leisure
Other charactics
  • Stands for the farrier
  • incl. horse passport
  • Halter broken
  • No eczema
  • Loads well
  • Four-gaited
Mooie, goed opgevoede ijslander - Plaats: 27246 Borstel
Omdat Aki (Frakki vom Steinbuckel), geboren in 2011, helaas niet past in de kudde met 4 oudere dames, zoeken we na korte tijd met pijn in ons hart een nieuw thuis voor hem. Aki is een echte schat in de omgang, altijd vriendelijk, beleefd, respectvol en zeer mensgericht, hij komt als hij geroepen wordt en geniet met volle teugen van alle aandacht. Hij is ook absoluut voorbeeldig als het gaat om de hoefsmid, dierenarts, trailer rijden etc.
Aki is geadopteerd als "minder goed bereden", hij is waarschijnlijk voornamelijk bereden door kinderen en tieners in de wei bij de vorige eigenaren (hij is dus niet goed getraind en niet erg gespierd). Sinds hij weer in training is, heeft hij snel goede vooruitgang geboekt en het is belangrijk dat deze training wordt voortgezet, want volgens zijn trainer heeft hij een goed potentieel. Je kunt zien dat hij in principe veel kan op het gebied van dressuur (been wijken, achterhand en voorhand bochten etc.) en altijd probeert om alles goed en correct te doen. Zijn kracht is duidelijk de tölt, die hij altijd uit zichzelf aanbiedt (zelfs aan onervaren ruiters) en die echt geweldig is om te rijden, net als zijn stap. De draf kan en de galop moet nog verder getraind worden.
Momenteel wordt hij voornamelijk hier in de bak gereden (gymnastiek, balans etc.) en gaat hij alleen of in een groep op buitenrit. Hij lijkt alles te weten op het terrein en is altijd braaf. In zijn eentje heeft hij echter nog een beetje veiligheid van de ruiter nodig. Hoewel hij niet klein is (+-1.40), is hij vrij smal en daarom geen gewichtdrager (tot max. 70 kg, liefst minder).
Geen slechte gewoontes zoals bokken, opstijgen, doorlopen etc. en geen ziektes, eczeem of iets dergelijks.
Hij loopt zonder problemen blootsvoets, is uiteraard regelmatig ontwormd en gevaccineerd en is onlangs onderzocht door een osteopaat. Aki is een heel fijn vrijetijds- en/of familiepaard voor ontspannen ritten en werk in de bak. Hij is ook perfect geschikt voor beginnende gangenpaarden en voor beginners en kinderen (hij was bij de vorige eigenaar), hoewel het wenselijk zou zijn dat hij begeleid wordt door een trainer met lessen of rijden, zodat hij in de conditie komt die hij zou kunnen hebben. Hij is dus een all-round geweldig en echt mooi kereltje in zijn bloei, die zich makkelijk en intensief aan zijn eigenaar bindt en waar je veel plezier mee kunt hebben, maar die, zoals ik al zei, nog verder getraind moet worden. Het zou geweldig zijn als hij naar een andere ruin of in ieder geval jongere paarden zou kunnen gaan; hij is niet echt blij met de oude dames, die gewoon hun rust willen hebben, en zij zijn niet blij met hem, vandaar de trieste beslissing ten gunste van het paard, hoewel hij al erg dol op hem is geworden door zijn charme ondanks zijn vrij korte tijd. To the seller's offerlaunch
tTranslated
Pedigree
Smari fra Hvoli
As fra Armoti
Gnott fra Violdal
Sar fra Bakkakoti
Bot fra Holum
Robi fra Mula
Ypra fra Vididal
Gulla vom Steinbuckel
Excalibur von Myrarbar
Snör vom Steinbuckel
Kolskeggur fra Asmundarstödum
Sterna fra Nymindegab
Reginn von Grenzland
Bilka vom Steinbuckel

Pferdemarketing OstFlag DEKerstin Rehbehn

31582 Nienburg, Germany

mood Satisfaction: Excellent
open_in_new www.pfe... Show
edit_calendar Seller (commercial) since 2022
KR
1 year with us
library_booksYou might also like
center_focus_strongShow ads near mechevron_right
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 228929
update
Published: 9/17/2024
Recently online
people 1 user is watching this item
remove_red_eye 0025
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: