For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Mooie PRE zwarte hengst jong voor dressuur en vrije tijd

translated
2721 Bad Fischau, Austria
remove_red_eye 0112
25.000,00 OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Stallion
Breed

Pura Raza Española (PRE)

Show 137 ads from 700,00 €
chevron_right
Age (years) 4
Height (cm) 164
Type Warmblood
Color Black
Discipline Dressage
Other charactics Straight from breeder
Mooie PRE zwarte hengst jong voor dressuur en vrije tijd - We bieden een uitstekende PRE-hengst uit 2020 te koop aan. Deze indrukwekkende zwarte hengst met een huidige stokmaat van 164 cm is niet alleen een blikvanger, maar ook een getalenteerde toekomstige dressuurpartner met het beste karakter.

Hij veroverde onmiddellijk de harten van iedereen op onze stal en betovert met zijn innemende karakter, zijn goede karakter en zijn schoonheid. Zijn bouw is onberispelijk en hij heeft een betoverend gezicht en mooie, eerlijke en zachte ogen.

Deze jonge hengst heeft al veel potentieel in de dressuursport en is klaar om verder ontwikkeld te worden met de juiste ruiter. Als je op zoek bent naar een elegant en getalenteerd paard dat kan uitblinken in zowel training als competitie, dan is deze PRE hengst de perfecte keuze.

Joyero is absoluut niet eigenwijs en kan makkelijk in een gemengde stal gehouden worden. Hij kan ook met andere paarden gereden worden zonder hengstengedrag. Desalniettemin bieden we aan om hem te castreren als je geen hengst wilt of mag houden in je stal.

Deze getalenteerde jongeling komt rechtstreeks van de La YEDRA stoeterij in de buurt van Sevilla. Hij is daar opgegroeid op grote velden in de kudde. La Yedra hecht er veel belang aan om de jonge paarden zo lang mogelijk in de kudde te houden. Bij extreme hitte of slecht weer worden ze in grote groepshokken gehouden. Joyero stamt af van Grandioso, die op zijn beurt weer afstamt van Triunfador, een uitzonderlijke hengst van de gerenommeerde stoeterij Escalera.

Joyero zit comfortabel, heeft mooie soepele gangen en is ongeveer 6 maanden onder het zadel. Hij is professioneel ingereden op een watersnackle. Hij geeft goed mee en beweegt al heel goed in een strekhouding. Joyero heeft een goede stap, een zeer goede draf en een comfortabele galop. We zien zeker wedstrijdpotentieel in dit paard en het zou geweldig zijn als hij verder ontwikkeld kan worden.

Als u geïnteresseerd bent en meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
tTranslated

E. MutschFlag AT

2721 Bad Fischau, Austria

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2023
EM
1 year with us
library_booksYou might also like
center_focus_strongShow ads near mechevron_right
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 226065
update
Published: 8/6/2024
Recently online
remove_red_eye 0112
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: