For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Mooie sport Andalusiër

translated
79618 Rheinfelden, Germany
remove_red_eye 0034
10.000,00 OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Gelding
Breed

Andalusian

Show 29 ads from 1.000,00 €
chevron_right
Age (years) 6
Height (cm) 163
Color Bay
Discipline
  • Jumping
  • Dressage
  • Leisure
Other charactics
  • incl. horse passport
  • Halter broken
  • Reliable for trail riding
  • Broken-in
  • All Rounder
  • Lunged
  • Stands for the farrier
Mooie sport Andalusiër - Met pijn in het hart verkopen we onze 6-jarige Andalusische ruin Calimero en zoeken we een liefdevol thuis voor hem. Calimero is een mensgericht paard dat heel leergierig is en voor zijn leeftijd al heel veel kan. Met zijn 163 cm heeft hij een jeugdig postuur en toont hij veel potentie. Hij is ingereden en houdt van buiten-, hand- en grondwerk, maar heeft nog verdere training en ondersteuning nodig om zich volledig te ontwikkelen.

Calimero is gemotiveerd onder het zadel en probeert altijd alles goed te doen. Hij kan soms wat onrustig zijn omdat hij zijn ruiter een plezier wil doen. Duidelijke, rustige signalen en een duidelijk gedefinieerd ritme helpen hem om zich te oriënteren en te ontspannen. Als hij begrijpt dat er op dit moment niets van hem wordt gevraagd, kan hij zich gemakkelijk afzetten en snel tot rust komen.

Calimero is betrouwbaar in de wei, alleen of in een groep, en heeft vertrouwen in alle gangen. Zelfs wegverkeer, tractoren en contact met honden en koeien brengen hem niet van zijn stuk. Hij blijft kalm tijdens schriktraining met paraplu's, folies of doeken. Met een rustige metgezel volgt hij ook zonder problemen trainingen of cursussen.

Calimero's gedrag bij de hoefsmid is voorbeeldig en hij is momenteel aan alle hoeven beslagen. Hij is onlangs behandeld door een osteopaat die waardevolle tips gaf voor zijn verdere ontwikkeling - we geven deze graag door aan zijn nieuwe eigenaren.

Calimero leeft momenteel 's nachts in een paddockbox en brengt zijn dagen door in een weiland met 8-10 andere ruinen. Hij past goed in de kudde en staat in het middenklassement.

We zoeken mensen met ervaring met paarden om Calimero zekerheid te geven met duidelijke, rustige signalen en hem te helpen verder te groeien. Hij is een zeer gevoelig, liefdevol paard dat op zoek is naar mensen die zijn zachte aard waarderen en hem blijven aanmoedigen. Als je geïnteresseerd bent, horen we graag van je!
tTranslated
library_booksYou might also like
center_focus_strongShow ads near mechevron_right
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 231974
update
Published: 10/23/2024
Recently online
remove_red_eye 0034
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: