For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Pony's zoeken mensen: Paardrijden in 82140 Olching

translated
80997 München, Germany
remove_red_eye 0018
95,00
Send inquiry
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Pony's zoeken mensen: Paardrijden in 82140 Olching - Beste amazones,
enkele van onze pony's zijn op zoek naar een betrouwbare, vriendelijke en weersbestendige ruiter vanaf 14 jaar voor maandag tot en met donderdag.

Onze eigen open stal met roundpen en kleine rijbak bevindt zich in Graßlfing - in de buurt van het café "Haderecker". Het is 10 minuten fietsen naar het S-Bahnstation Gröbenzell en 15 minuten lopen naar de bushalte Forstweg (lijn 832). We zijn op zoek naar een vrijetijdspartner die twee keer per week tijd heeft voor een van onze pony's en niet alleen wil rijden, maar ook grondwerk met hem wil doen. Kun je dat nog niet? Geen probleem! Je leert het snel!

Onze pony's zijn met ongeveer 1,40 m tot 1,50 m niet de grootste. Daarom zul je goed bij ze passen als je niet groter bent dan 1,70 meter. Je moet ook eerlijke teugels hebben en een evenwichtige zit - zonder knippen, duwen en constant rijden.

Over rijden gesproken: We dragen altijd helmen en rijden alleen met twee of meer mensen. Het moet ook duidelijk zijn voordat je gaat rijden dat ruiter en paard ook buiten een veilig team zijn. Veiligheid voor alles!

Onze stalmanager geeft stalleden professionele individuele zadeltraining en rijlessen voor de speciale prijs van 25 euro voor een half uur individueel. Je kunt de les ook delen met een andere ruiter. Het is wel zo eerlijk voor je pony als je een of twee keer per maand van dit aanbod gebruik maakt.

We bieden geen rijlessen aan voor één dag, alleen voor buitenritten of aan ruiters die niet bereid zijn om zittrainingslessen te volgen.

Maak geen grapjes over de minimumleeftijd van 14 jaar en de maat. De leeftijd is een kwestie van aansprakelijkheid, de juiste maat is belangrijk voor de gezondheid van de pony's.

Klopt alles tot nu toe en kun je je voorstellen om ons team te komen versterken? We horen graag van je. Schrijf ons iets over jezelf en je "paardrijcarrière" (hoe lang en waar je rijdt of hebt gereden), de dagen waarop je kunt rijden en het karakter van je favoriete paard.
Vaste prijs voor het delen van paarden: 95 euro per maand voor twee dagen per week, 125 euro voor drie dagen per week. Er is een pro rata mestservice voor elke ruiter op stal.
tTranslated
ecoI avoid plastic as much as possible when shipping my items and prefer to ship in a climate-friendly way

KerstinFlag DE

80997 München, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2023
Profile picture Kerstin
library_booksYou might also like
center_focus_strongShow ads near mechevron_right
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 230494
update
Last update: 2 days ago
Recently online
remove_red_eye 0018
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: