For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Premium merrieveulen, donker vos, succesvolle dressuurlijn

translated
17406 Usedom, Germany
remove_red_eye 0018
7.500,00 OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Mare
Breed

Oldenburger

Show 40 ads from 3.500,00 €
chevron_right
Age (years) 0
Height (cm) 170
Type Warmblood
Color Dark chestnut
Discipline
  • Eventing
  • Leisure
  • Dressage
  • Breeding
Other charactics Straight from breeder
Premium merrieveulen, donker vos, succesvolle dressuurlijn - ❤️❤️❤️Stutfohlen door de shooting star van het Schafhof hengstenstation - Lodovico uit de beste lijnen in Oldenburg, geëerd als een premium veulen ❤️❤️❤️

Waltraud is vrolijk, nieuwsgierig en altijd op mensen gericht. Ze vindt het heerlijk om geaaid en geborsteld te worden. Hoefsmid en trailer rijden zijn geen probleem.
Haar extreem goede en correcte bouw laat ook niets te wensen over. Veel schoudervrijheid in het voorbeen en de juiste afdruk vanuit de achterhand. Het geheel wordt gecompleteerd door haar opvallend mooie halsaanzet, die optisch in het hengstentype staat.
Het Oldenburger Verband gaf haar topcijfers en prees met name haar grondgedekte stap.

Op de Westfaalse hoofdkeuring imponeerde zijn vader Lodovico het deskundige publiek en de keuringscommissie met zijn mooie type, geweldige afdruk en sterke beweging en werd hij uitgeroepen tot 1e reservekampioen van de Westfaalse keuring 2022 in Münster-Handorf.

De moeder Walsiona komt uit de Oldenburger merriestam 50, de Egale-stam. Deze heeft talrijke staatspremie- en Brilliantringmerries, gekeurde hengsten en talloze internationale sportpaarden voortgebracht. Zelf was ze succesvol als dressuur- en rijpaard. Haar bloedlijn is zeer interessant, want haar moeder is niemand minder dan de elitemerrie Walzerfürstin (Sion x Aktuell), die onder Herbert Boger internationaal werd uitgebracht in de dressuursport en talloze overwinningen en klasseringen op het allerhoogste niveau mee naar huis nam!!!
Het meest recente veulen uit de directe lijn is het Oldenburger Elite veulen van 2018 "Waldrose", die met Id premium dressuurpaard M victorious en Waikiki W van De Niro, St. Georg victorious kreeg!

Moedersvader Imperio is waarschijnlijk een van de beste Trakehners. Hij kan terugkijken op een uitzonderlijke carrière, zowel op fokkerij- als op sportniveau. Imperio is al drie keer geëerd voor zijn prestaties door het Trakehner Verband als "Trakehner van het Jaar" in 2008, 2015 en 2016. In 2018 werd daar nog een titel aan toegevoegd met de eer van "Trakehner Hengst van het Jaar".

Andere toppaarden uit deze stam zijn Waldkanzler van Waldlöwe met Christopher Kappler (USA - Paard van het Jaar), Paramount (Bundeschampionat 1998) en de gekeurde hengst Remy Martin, die ook kan bogen op vele successen tot op Grand Prix-niveau. De gekeurde hengsten Fürst Igor en Sir Oliver H, reservewinnaar van de keuring in 1995 Sir Luis, en Cassandra van Contendro succesvol tot middelmatig niveau springen in 2009 en dubbel kampioen springen 08/09 onder Mario Stevens. Equipage onder de naam Verb.Pr.St. Elastic gefokt door Sissy Max Theurer, premiehengst Sternenfänger OLD in eigendom van Victoria Max Theurer, en momenteel London Eye L onder Simone Kruse zeer succesvol in de youngster Grand Prix, de Oldenburger kampioenshengst van 2013 Don Deluxe, de Westfaalse kampioenshengst 2015 D'Egalité, om er maar een paar te noemen.
Deze lijn is onmisbaar geworden voor de Oldenburger sportpaardenfokkerij.
tTranslated
Pedigree
Lodovico
Lord Europe
Don Drederic
Walsiona
Imperio
Sion
library_booksYou might also like
center_focus_strongShow ads near mechevron_right
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 230828
update
Published: 10/9/2024
Recently online
remove_red_eye 0018
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: