For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Schleese Remonte Allround zadel te koop

translated
38634 Färjestaden, Sweden
remove_red_eye 0053
3.300,00 OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Model

Schleese All Purpose Saddle chevron_right Remonte

Seat size 17.5"
Date of purchase 2022
Shipping Possible
Rate now:
Schleese Remonte Allround zadel te koop - We verkopen nu ons zwarte 17,5 inch Schleese allround zadel van het model Remonte.

Het zadel is gebouwd op een 15 inch boom en is ingesteld voor onze d-pony van het Appaloosa/Quarter ras. Mocht het zadel niet passen bij je paard, dan kan het worden aangepast in breedte en hoek en opnieuw worden bekleed. Het zadel kan oneindig vaak geperst worden als het paard groeit/spieren krijgt, of als je van paard wisselt. Het zadel is ongeveer 1 jaar gebruikt, is in bijna nieuwstaat en wordt verkocht omdat onze tiener meer groeide dan verwacht gedurende het jaar en een maat groter moet.

Het model Remonte zadel is ontworpen voor ruiters die zowel springen als dressuur willen beoefenen. Uit ervaring weten we dat dit een van de Schlesese zadels is waar de overgrote meerderheid van de paarden plezier aan beleeft. Het is daarom goed voor jonge paarden of trainingspaarden en het is vaak mogelijk om het voor meerdere paarden te gebruiken vanwege de "vriendelijke" constructie.

Nieuwprijs voor Remonte in Zweden is ongeveer 48 000 SEK (ca. 4200 Euro) Verkocht voor 37500 (ca. 3300 Euro). De prijs is onderhandelbaar voor de juiste koper.

Het zadel staat in Kalmar in het zuiden van Zweden. Omdat we veel reizen zijn we flexibel met een eventuele pick-up in Zweden.

Je kunt meer lezen over de eigenschappen van het zadel op de volgende link:

https://schleese.com/product/remonte/
tTranslated
De verkoop verloopt via een beveiligde betalingsservice, bijvoorbeeld Swiftcourt of escrow.com. Escrow heeft ongeveer 100 euro aan standaardkosten.
De vracht wordt verzonden via een verzenddienst met verzendverzekering, bijvoorbeeld DB Schenker, voor ongeveer 90 euro.
De kosten voor betaling en verzending worden gedeeld door koper en verkoper.
tTranslated

Maria JakobssonFlag SE

38634 Färjestaden, Sweden

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2023
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 222554
update
Last update: 6/3/2024
Recently online
remove_red_eye 0053
historyRecently Viewed: