For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Training op het gebied van compositie

translated
44536 Lünen, Germany
remove_red_eye 0292
25,00
Training op het gebied van compositie - De wandelaar met de paraplu, een fietser, vuilnisbakken, straatnaamborden en nog veel meer: de confrontatie met al deze dingen moet vooral NIET deze reacties bij paard en ruiter oproepen: Zenuwachtigheid, angst en vluchtbereidheid. Hieruit blijkt dat training in kalmte zinvol is op elke leeftijd van het paard, aangepast aan de respectieve ontwikkelingsfase van het dier. Of het nu gaat om de voorbereiding op een dressuurproef (GHP), het succesvol afronden van trailwedstrijden, vanwege bepaalde angsten/zenuwen, om profylactische redenen of gewoon voor het plezier van een verandering in het dagelijks leven.

Hoewel paarden bekend staan als vluchtdieren, reageren ze anders in stressvolle situaties. De redenen hiervoor zijn te vinden in de individuele inprenting en het karakter van het specifieke dier. Ze variëren van de eerder genoemde vlucht, tot letterlijk "bevriezen", tot aanvallen. Natuurlijk moeten dergelijke situaties worden vermeden en daarom ontwikkel ik u en uw dier geleidelijk aan tot een meer ontspannen team in een coachende rol en met aangepaste trainingseenheden.

Het belangrijkste voor het dier in deze context is natuurlijk het leidende dier, in ons geval de mens. Het neemt uw stressniveau al waar aan de hand van voor ons nauwelijks herkenbare/waarneembare parameters en past zijn eigen gedrag daarop aan. Ik ondersteun je bij het overbrengen van soevereiniteit en kalmte naar je dier om als team te groeien bij nieuwe uitdagingen. Het vinden van de ideale weg tussen volharding en ontspanning, tussen over- en onderuitdaging zal onze gezamenlijke taak zijn om de motivatie en het zelfvertrouwen van paard en ruiter te behouden en verder te ontwikkelen.

(De aangegeven prijs is berekend per trainingssessie van een half uur plus reiskosten) To the seller's offerlaunch
tTranslated

HSA PferdeverhaltenstherapieFlag DECelina Peters

44536 Lünen, Germany

mood No ratings yet
open_in_new www.hsa... Show
edit_calendar Seller (commercial) since 2023
Profile picture HSA Pferdeverhaltenstherapie  (Celina Peters)
1 year with us
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 198945
update
Last update: more than six months ago
remove_red_eye 0292
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: