For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Vrijetijdspaard, Nederlandse WB merrie op zoek naar haar mens

translated
34379 Calden, Germany
remove_red_eye 0008
4.500,00
Send inquiry
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Mare
Breed

Hanoverian

Show 66 ads from 2.500,00 €
chevron_right
Age (years) 4
Height (cm) 165
Type Warmblood
Color Bay
Discipline Leisure
Other charactics
  • Stands for the farrier
  • Home more important than price
  • Lunged
  • Halter broken
  • Companion
  • Barefoot
  • Broken-in
  • Protection contract
  • All Rounder
  • Loads well
Vrijetijdspaard, Nederlandse WB merrie op zoek naar haar mens - ! Verdere foto's en video's kunnen op verzoek worden toegestuurd, aangezien Joy nog veel aan het leren is, is de advertentie niet altijd up to date, als Joy je interesseert, neem dan contact met ons op hier op de advertentie of tussen 16-20u per telefoon of WhatsApp op 01578 225 4010, we horen graag van je!

Joy is een 4-jarige, zeer mensgerichte, maar ook vurige en onzekere, tedere jonge merrie (Nederlands warmbloed) met een stokmaat van ca. 1.65cm en zeer goede gangen.
In de kudde is ze hoogbenig en onstuimig, maar nooit asociaal! Helaas kan ze niet overweg met onze andere twee (gehandicapte) paarden, waardoor we genoodzaakt zijn afscheid van haar te nemen.
Ze vindt het heerlijk om urenlang geborsteld of op een andere manier bezig gehouden te worden. Daarom heeft ze nu een ervaren en onverschrokken, maar ook liefdevolle eigenaar nodig die een taak voor haar heeft. Ze is een echte allrounder en kan bijna alles, ze is altijd nieuwsgierig!

Vanwege haar jonge leeftijd en een lichte diagnose mag Joy het komende jaar niet bereden worden, dus ze mag niet in de wedstrijdsport! Ze heeft echter geen medicatie nodig en ze is ook ingereden. Grondwerk (verstandig, geen saai, eindeloos longeren), wandelingen etc. zijn momenteel mogelijk en absoluut gewenst!
! Joy gaat sinds kort aan de hand buitenritten maken, en ze kan ook alleen in de wei blijven en buitenritten maken (maar ze is veiliger in groepen, zoals bij elk jong paard...). !

We verkopen Joy alleen aan bewezen goede en liefdevolle handen die haar niet alleen waarderen als vrijetijdspaard, maar ook als vrijetijdspartner!
In geen geval verkopen we haar aan maneges, ambitieuze wedstrijdruiters/jongeren of handelaren, noch verkopen we haar in de pure stalling! Joy is ook geen beginnerspaard vanwege haar leeftijd en is absoluut geen gewichtdrager.

Joy loopt blootsvoets en is absoluut probleemloos als het gaat om hoefbekappen.
! Joy laat zich nu ook graag belasten en vindt de buiging tijdens het hoefbekappen helemaal niet erg!

In de winter staat ze in een open stal en in de zomer staat ze 24/7 in de wei, waar ze heel goed mee om kan gaan. Haar nieuwe thuis moet ook voldoende ruimte en mogelijkheden bieden om naar buiten te gaan.

Joy kan getraind worden met een breed scala aan accessoires (halster, touw, hoofdstel, verschillende dekens...).

Als je geïnteresseerd bent in Joy en/of vragen hebt, neem dan contact op! Natuurlijk kan Joy ook bezocht worden, trimmen, wandelen etc. is natuurlijk mogelijk en wenselijk om te kijken of de chemie past :).
tTranslated
library_booksYou might also like
center_focus_strongShow ads near mechevron_right
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 232219
update
Published: 10/26/2024
Recently online
remove_red_eye 0008
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: