For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Windkleurige merrie, natuurlijke merrie 2 jaar met fokplaats

translated
23714 Malente, Germany
remove_red_eye 0107
4.500,00 OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Mare
Breed

Icelandic horse

Show 67 ads from 650,00 €
chevron_right
Age (years) 2
Height (cm) 127
Other charactics
  • No eczema
  • Halter broken
  • Home more important than price
  • Green
  • Four-gaited
Windkleurige merrie, natuurlijke merrie 2 jaar met fokplaats - Te koop is een prachtige windkleurige IJslandse merrie uit geboortejaar 2022. Met haar speciale kleur is ze een perfect vrijetijdspaard voor iedereen die op zoek is naar iets speciaals. Ook interessant voor de kleurfokkerij, want ze heeft ook een crème gen [getest].

Onze merrie maakt indruk met haar robuuste karakter en haar vriendelijke en intelligente karakter. Ze is goed gesocialiseerd en is altijd nieuwsgierig en bereid om te leren. Ze heeft haar tijd sinds het spenen doorgebracht in een grote kudde merries in Schleswig Holstein in ruime paddocks. De fokplaats kan worden overgenomen.

Als natuurlijk töltpaard heeft ze al veelbelovend töltpotentieel en tölt ze het liefst in de vrije natuur. Ze is goed getraind, kent het veulen ABC en is al gewend om aan een halster geleid te worden.

Deze jonge merrie biedt de perfecte kans om een paard van de grond af op te leiden en te ontwikkelen volgens je eigen ideeën. Ze is klaar om samen met haar nieuwe eigenaar de wereld te ontdekken en vele plezierige uren in de recreatiebak door te brengen.

Houd er rekening mee dat we op zoek zijn naar een liefdevolle, langdurige thuis voor onze merrie, waar ze zal worden gehouden en aangemoedigd op een soorteigen manier.
Plaats voor prijs!

Voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om u kennis te laten maken met onze betoverende IJslandse merrie.
tTranslated

HäslerFlag DE

23714 Malente, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 6/19/2024
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 223450
update
Published: 6/19/2024
Recently online
remove_red_eye 0107
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: