For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Zorg/rijden participatie gezocht (PsM)

translated
40885 Ratingen, Germany
remove_red_eye 0077
Price negotiable
Send price offer
Zorg/rijden participatie gezocht (PsM) - We zijn op zoek naar versterking voor ons team!

Ik zoek een pleegpartner voor mijn 22-jarige ruin in Mülheim Saarn. Hij kan nog bereden worden na de juiste spierontwikkeling en training (daar ben ik momenteel mee bezig), dus een latere partner is niet uitgesloten als dat past.

Je past bij ons als je tevreden bent met het leren kennen van hem vanaf de grond (wandelen, longeren, grondwerk) tot laat in de lente/zomer.

Je past bij ons als je meerderjarig bent en maximaal 70 kg weegt (tenminste als je ook wilt rijden) en ook vertrouwd bent met energieke paarden (niet bokken of opstijgen, maar af en toe "voorwaarts gaan" tijdens het rijden, tenminste in het voorjaar - hij is nog geen oud paard en heeft karakter :-) en test hoe serieus je in het begin bent).

Je zult bij ons passen als je weersbestendig bent (helaas hebben we geen binnenbak) Rijbak en roundpen, evenals een heel mooi "stap"- en rijgedeelte zijn beschikbaar.

Je past bij ons als je net zo ongecompliceerd bent als wij, als we op je kunnen vertrouwen en als het welzijn van het dier net zo belangrijk voor je is en je daar ook naar handelt.

Je krijgt een ongecompliceerd team. Je kunt de dag(en) flexibel kiezen (liefst vaker in vakantieperiodes of als ik op zakenreis ben), behalve het klaarmaken van het voer voor de komende dagen en de vrije tijd met het paard, hoef je niets te doen op stal.
Je krijgt een leuke stalgemeenschap, je kunt altijd wel iemand vinden om mee te gaan wandelen of rijden. Op jouw dagen heb je bij wijze van spreken je eigen paard.

Als onze advertentie je aanspreekt, neem dan contact met me op en dan kunnen we een afspraak maken voor een telefonisch gesprek.
tTranslated
PayPal logo accepted.

ChrissyFlag DE

40885 Ratingen, Germany

mood Satisfaction: Excellent
edit_calendar Active since 2022
Profile picture Chrissy
2 years with us
library_booksYou might also like
center_focus_strongShow ads near mechevron_right
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 215917
update
Last update: more than six months ago
remove_red_eye 0077
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: