For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Hannoveraans veulen van Segantini x D-Online (De Niro)

translated
37249 Neu-Eichenberg, Germany
remove_red_eye 0089
people 2
6.600,00 OBO
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Gender Stallion
Breed

Hanoverian

Show 55 ads from 2.500,00 €
chevron_right
Type Warmblood
Color Bay
Other charactics
  • Halter broken
  • Straight from breeder
  • incl. horse passport
Hannoveraans veulen van Segantini x D-Online (De Niro) - Schokolino Santini is een hengstveulen dat er al staat - slim, zelfverzekerd, met een mooie bovenlijn. Hij beweegt met veel energie, lichtvoetig met veel drive.

Lino groeit op met een familieband. Regelmatige bezoeken aan de hoefsmid en ontwormen, veulentraining, grazen in een kudde, licht, lucht en beweging zijn voor ons vanzelfsprekend. Zacht spenen, paardvriendelijke omgang en duurzame veulentraining zijn ook vanzelfsprekend.

Segantini van Secret uit een Fidermark moeder, een prachtige hengst, prachtig gebouwd bergop en met veel natuurlijke cadans, was een premiehengst op de Hannoveraanse keuring, winnaar van zijn verrichtingsonderzoek in Adelheidsdorf met een totaalscore van 9,03 (prestatiebereidheid 10) en Bundeschampion van vierjarige hengsten in 2022. Hij kreeg de maximale score van 10 voor rijdbaarheid en een 9,0 voor alle andere criteria. Overall 9,2 Sinds 2024 wordt Segantini door Dorothee Schneider klaargemaakt voor de grote arena.

Zijn moeder Doriana heeft drie zeer goede basisgangen met veel impuls vanuit de achterhand. Ze toont zich van nature altijd gesloten en stapt fantastisch onder het zwaartepunt. Doriana heeft een uitstekende voorwaartse beweging, is zelfbewust en gevoelig (maar niet bokkend). Ze sloot haar merrietest af als vijfde beste met een totaalscore van 7,5. Doriana's vader D-Online van De Niro was succesvol tot en met Intermediaire I en is een volle broer van Anabell Balkenhol's Dablino FRH, waarmee ze deelnam aan de Wereldkampioenschappen en Olympische Spelen. Aan moederszijde gaat de lijn via Amie Petite naar de halfbloedmerrie Tulipe en verder naar de vierde generatie van Adlerbraut van Adlersturm, die de elitetentoonstelling won op de DLG-tentoonstelling van 1984, via de staatspremiemerrie Hessenperle naar de stammerrie Mandarine (Holst Stamm 5191).

Meer informatie en video op aanvraag of op schroetershof.de
tTranslated
Pedigree
Segantini
Secret
Fidermark
Sezuan
Florestan
Doriana
D-Online
Amie Petite
De Niro
Asaro

Swantje SchröterFlag DE

37249 Neu-Eichenberg, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 221089
update
Published: 5/9/2024
Recently online
people 2 users are watching this item
remove_red_eye 0089
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: