For<br>Horses
For
Horses
For<br>Riders
For
Riders
Horses<br>For Sale
Horses
For Sale
Stable &<br>Pasture
Stable &
Pasture
Equine<br>Services
Equine
Services

Plaats in oefenstal / open stal - bij Göttingen/Witzenhausen

translated
37249 Neu-Eichenberg, Germany
remove_red_eye 0058
250,00
View price now
As a BillyRider family member favorite you see every price!
Plaats in oefenstal / open stal - bij Göttingen/Witzenhausen - Wij bieden ...
... twee plaatsen in onze oefenstal (halfpension incl. voeren van hooi/hooi, excl. stalservice). ... de stal is onderverdeeld in verschillende functionele ruimtes met drinkbakken, strobakken en buiten een rollende ruimte, evenals twee rustruimtes in het lichte stalgebouw en biedt plaats aan 10-12 paarden.

De paarden hebben ...
... veel plezier samen, maar ook 1000m² goed gestructureerde ruimte om elkaar uit de weg te gaan. ... een zeer evenwichtig en tevreden karakter door de manier waarop ze gehouden worden. ... weidegang op aanvraag in de zomer, maar niet verplicht, zodat zelfs paarden met hoefbevangenheid bij ons geen probleem hebben.

Bij ons vindt u ...
... een prachtige rijbak, rust en weelderige natuur, een kleine longeerbak en een grote (20 x 40) all-weather rijbak met schijnwerpers, een klein zonneterras, een kleine melkstal en natuurlijk basics zoals zadelkasten, was- en verzorgingsruimte etc. Twee keer per dag wordt er hooi en voordroogkuil gevoerd. Een vrij toegankelijke hooiruif met stro en hooi en een voedernet bieden een plek om te rusten tussen de voederbeurten door.

We zijn ...
... een gezellige stalgemeenschap waarin we samen plezier maken en genieten van paarden. ... altijd geïnteresseerd om onszelf verder te ontwikkelen en organiseren - naast de wekelijkse rijlessen - graag cursussen van allerlei aard voor iedereen die geïnteresseerd is. ... altijd bezig om alles hier nog mooier en beter te maken, zodat de paarden gelukkig zijn en wij een mooie plek hebben waar we graag onze vrije tijd doorbrengen. Tegelijkertijd verwaarlozen we plezier en gezelligheid niet.

Je bent iemand ...
... die van paarden en paarden houdt. ... die ook blij kan zijn met/voor anderen. ... die een open dialoog waardeert en geen gefluister achter de schermen en (last but not least) ... die werk niet uit de weg gaat - want waar paarden zijn, is altijd werk ;-)

Als je nog vragen hebt ...
... kijk dan op onze website schroetershof.de of vraag, schrijf, bel of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Meer informatie op onze website schroetershof.de
tTranslated
PayPal logo accepted.

Swantje SchröterFlag DE

37249 Neu-Eichenberg, Germany

mood No ratings yet
edit_calendar Active since 2021
shareShare ad
Share on Facebook Share on WhatsApp email
checklist_rtlBillyRiderAD-ID: 221098
update
Last update: 5/10/2024
Recently online
remove_red_eye 0058
library_bookslisted in:
historyRecently Viewed: